Lotgenoten

Lotgenoten

“wanneer je je ouders verliest, ben je wees. wanneer je je partner verliest ben je weduwe. maar wanneer je je kind verliest, zijn er geen woorden voor…..”

Als je je kind verliest, verlies je ook (een deel van) jezelf. Pijn, verdriet, woede, ongeloof, onmacht, liefde. Grootse liefde waar je een andere uitingsvorm voor vinden moet. De een doet dat door te schilderen, de ander gaat hardlopen, veel werken of nog iets anders. Er is niet één pad, er is geen goed of fout. Rouwen is pijnlijk, lastig, keihard en rAuw.

Misschien kunnen we elkaar ontmoeten, elkaar vinden in alle emoties die er zijn. Pijn, lege leegte, woordloos, verdrietig, maar ook in mooie momenten, de kracht die er in jou is. Om samen te delen of te doen en vooral om onze kinderen hier te laten zijn.

In het voorjaar van 2022 gaan we iets organiseren als er interesse is. Laat even je stem horen als je contact zoekt.

Heb je interesse om in verbinding met elkaar te komen, stuur dan een mailtje aan mariekegoorts@hotmail.com

  • Boekentip geschreven door en voor lotgenoten.

Wij zijn nooit voorbij”

‘Elk jaar sterven in ons land ruim duizend kinderen in de leeftijd van 0 tot 20 jaar. Je kind verliezen is de ergste nachtmerrie die je als ouder kunt meemaken.

In dit boek staan zeven verhalen van ouders voor wie deze nachtmerrie werkelijkheid werd. De moedige Claudia & Daniel, Sabine, Danique, Marieke, Mariska, Femke, en Martine nemen je mee in de emotionele achtbaan waarin ze plotseling terechtkwamen, en vertellen hoe het verlies van hun kinderen hun leven voor altijd heeft veranderd.

Schrijven over Ize, Kester, Livvia, Kyan, Giulia, Dide en Daaf confronteerde de ouders met ondraaglijke pijn. Maar het heeft ze ook kracht gegeven. Ze hoeven hun kind niet los te laten. De levens van hun lieve, stoere, wijze en knappe kinderen zijn vanaf nu vereeuwigd in dit boek. Laat hun ontroerende verhalen ook een plekje in jouw hart veroveren.

Dit boek, zo vol liefde geschreven, geeft de kinderen een stem, een gezicht, een geschiedenis en hopelijk ook een toekomst. Want hun verhalen kunnen ook andere ouders helpen die door dezelfde nachtmerrie heen gaan.’

het boek is te koop via www.stichtingnooitvoorbij.nl en kost 29,95 of het is te bestellen via de lokale boekhandel.

bron: www.bundeltjegemis.nl